background

Scooterrijder gewond na ongeval op Eperweg Heerde

Geplaatst op 09 maart 2013 door ADMIN

HEERDE – Vrijdagavond is een bestuurder van een scooter licht gewond geraakt nadat hij werd aangereden door een personenauto op de Eperweg in Heerde. De bestuurder van de scooter heeft enkele kneuzingen overgehouden aan het ongeval.

De scooter reed over de Eperweg en kwam uit de richting van Epe. De personenauto reed over de Oenerweg en kwam in botsing met de scooter op de kruising van beide wegen. De bestuurder van de personenauto had de situatie verkeerd ingeschat waardoor een aanrijding plaats vond. De bestuurder van de scooter is gecontroleerd door het ambulancepersoneel, zij hebben de bestuurder thuis afgezet.

De personenauto is afgesleept door een berger.

img_4700

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links