background

16-jarige bromfietser uit Wezep ernstig gewond bij ongeval De Zande

Geplaatst op 25 april 2013 door ADMIN

De Zande – Een 16-jarige bromfietser uit Wezep is donderdagnacht ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval in De Zande. De jongen was vanaf een schoolfeest onderweg naar huis toen hij met zijn bromfiets tegen een lantaarnpaal botste.

Agenten troffen het slachtoffer in bewusteloze toestand aan terwijl zijn scooter onderaan de dijk lag. Een traumahelikopter uit Amsterdam is ter plaatse gekomen omdat de jongen ernstig gewond was geraakt. Op het moment dat het mobiel medisch team ter plaatse was, was het slachtoffer gereed voor transport richting het ziekenhuis in Zwolle. De trauma arts is met de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis. Het slachtoffer kwam vanaf een schoolfeest in Kamperveen en was onderweg naar zijn huis in Wezep. Volgens toegesnelde klasgenoten had het slachtoffer meerdere alcoholische drankjes genuttigd.

De dijk was enkele uren afgesloten voor al het verkeer. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) onderzoekt de toedracht van het ongeval. Voor enkele vrienden die bij het ongeval aanwezig waren, wordt slachtofferhulp ingeschakeld.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links