background

Bromfietster ten val Vechtstraat Hattem

Geplaatst op 16 mei 2013 door ADMIN

Hattem – Donderdagmorgen is een bromfietster ten val gekomen op de Vechstraat in Hattem. De vrouw moest uitwijken voor een personenauto.

De hulpdiensten kregen rond tien voor half twaalf de melding van het ongeval. De bromfietster kwam vanaf de Dorpsweg richting de kruising met de Burg. Bijleveldsingel. Ter hoogte van de kruising moest de bromfietster uit wijken voor een personenauto omdat zij niet op tijd kom stoppen en kwam hierbij ten val. De vrouw is gecontroleerd door het ambulancepersoneel maar het letsel viel erg mee.

Toevallig was de vrouw onderweg naar het ziekenhuis voor een afspraak. Omdat het niet verstandig was dat zij verder reed om de bromfiets heeft het ambulancepersoon de vrouw afgezet bij het ziekenhuis.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links