background

Motorrijder zwaar gewond bij ernstig ongeval Apeldoornseweg Hattem

Geplaatst op 30 mei 2013 door ADMIN

Hattem – Donderdag 30 mei heeft er op de Apeldoornseweg in Hattem een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij een 70-jarige motorrijder uit Heerde ernstig letsel heeft opgelopen.

Het ongeval vond rond 15.00 uur plaats. Door nog onbekende oorzaak is een 75-jarige automobiliste uit Hattem op de verkeerde rijbaan terecht gekomen. Hierbij heeft zij een tegemoetkomende auto geraakt die hierdoor over de kop sloeg. De twee inzittende van deze auto, een 42- en een 46-jarige man uit IJsselmuiden, bleven ongedeerd.

Vervolgens is de auto van de automobiliste frontaal tegen de motorrijder aangereden, deze reed achter de auto van de IJsselmuidenaren. De motorrijder heeft door het ongeval zwaar letsel opgelopen en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De 75-jarige automobiliste bleef bij het verkeersongeval ongedeerd. Zij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De Apeldoornseweg was door het ongeval enige tijd afgesloten, het verkeer werd omgeleid.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links