background

Overlast door aggregaat in ABC buurt

Geplaatst op 15 mei 2013 door ADMIN

Hattem – Een aggregaat bij een huis aan de Azaleastraat in Hattem houdt diverse bewoners uit de ABC buurt al nachten uit hun slaap. Een overlast veroorzaker heeft een aggregaat in de tuin gezet omdat de stroom is afgesloten.

In de woning is twee weken geleden een hennepkwekerij opgerold waarbij illegaal stroom is afgetapt. Ook bij een buurman verderop is een hennepkwekerij opgerold en de stroom afgesloten. Beide woningen werden gehuurd bij woningbouwstichting Triada. Volgens de woningbouwstichting zetten de bewoners de aggregaat nu slacht uitzetten. Overdag is er wel sprake van overlast doordat de aggregaat draait.

De woningbouwstichting wil dat beide overlast veroorzakers de woningen verlaten. De bewoner van de tweede woning heeft al laten weten zijn huur op te zeggen. Via een kort geding hoopt Triada een einde te maken aan de overlast.

Lees ook: Twee hennepkwekerijen opgerold bij meerdere woningen Azaleastraat Hattem

1 Reacties op dit bericht

  1. Bas Says:

    “Volgens de politie zullen de bewoners niet terug keren in de woning”

    Dus dat…

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links