background

Personenauto te water Kanaaldijk Epe

Geplaatst op 15 mei 2013 door ADMIN

Epe – Dinsdagavond 14 mei is op de Kanaalweg een 57-jarige vrouw uit Epe met haar auto in het water terechtgekomen. Zij kon zelf uit de auto komen en naar de kant zwemmen.

Rond tien uur ’s avond kwam de melding bij de meldkamer in Apeldoorn binnen. Brandweer Oene  ging ter plaatse en kreeg assistentie van de brandweerduikers uit Heerde. De duikers hebben gezocht nog gezocht naar mogelijke slachtoffers.

De vrouw reed vanuit de richting Vaassen over de Kanaalweg in de richting van Epe. Door een nog onbekende oorzaak raakte zij de controle over het stuur kwijt en botste aan de rechterkant van de weg tegen een boom. Vermoedelijk heeft zij de auto willen corrigeren waarop ze aan de linkerkant van de weg in het water belandde. De automobiliste wist zelfstandig uit de auto te komen en naar de kant te zwemmen. De Epese is voor controle, per ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links