background

Brandweer reinigt wegdek na aanrijding binnenstad Hattem

Geplaatst op 20 juni 2013 door ADMIN

Hattem –  Dinsdagmiddag is een personenauto gebotst op een paaltje in de binnenstad van Hattem. De auto raakte zwaar beschadigd door de aanrijding. De brandweer is ingezet om de gelekte olie van de rijbaan te verwijderen.

Halverwege de middag botste een Mercedes op een paalt die stond tussen de Koestraat en de Markt in de binnenstad in Hattem. Door de aanrijding raakte de auto zwaar beschadigd, en is afgesleept door een berger. Doordat er een grote hoeveelheid olie uit de auto was gelekt is de brandweer ingezet om de rijbaan schoon te maken.

In de proefperiode om de binnenstad autoluw te maken zijn vanaf  29 april tot 28 september zijn de Kruisstraat, de Kerkstraat en de Markt van maandag tot en met zaterdag van 12.00 tot 19.00 uur afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links