background

Gewonden bij ernstig ongeval Hessenweg Hattem

Geplaatst op 25 juni 2013 door ADMIN

Hattem – Bij een aanrijding op de Hessenweg in Hattem zijn dinsdag 25 juni vier personen gewond geraakt. De weg is tijdelijk afgesloten geweest voor de hulpverlening.

De aanrijding vond omstreeks 12.30 uur plaats toen een 62-jarige automobiliste uit Amsterdam de snelweg A 50 verliet en een auto op de Hessenweg over het hoofd zag. Deze auto kwam uit de richting Hattem. In de auto zaten naast de 36-jarige bestuurder uit Wapenveld en zijn 12-jarige dochter ook nog een 12-jarig meisje uit Wezep en een 13-jarig meisje uit Hattem.

Door de aanrijding sloeg de auto van de Amsterdamse over de kop en passanten verleenden direct eerste hulp. De gewaarschuwde brandweer moest haar uit de auto bevrijden. Zij had in ieder geval rug- en nekklachten.

Het meisje uit Hattem had geen letsel opgelopen en ambulancepersoneel verleende eerste hulp aan de andere slachtoffers. Alle slachtoffers zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. Het letsel varieerde van een behoorlijke hoofdwond tot letsel aan de pols.

 Het verkeer is tijdelijk omgeleid voor de hulpverlening.

4 Reacties op dit bericht

 1. Herman Says:

  Het zicht wordt daar ook zeer ernstig belemmerd door een struik bij een verkeersbord.
  Door die struik is het een zeer onoverzichtelijk punt geworden.
  Volgende week toch de snoeischaar maar eens in de auto leggen……..

 2. Rutger Pruis Says:

  Kritiek op anderen hebben maar niet je eigen naam onder het bericht zetten?

 3. j.landman Says:

  ik ben de bestuurder van de groene peugeot maar de vrouw in de rode auto dacht dat ze voorrang had omdat ze van rechts kwam dus ik denk dat dit ongeluk weinig te maken heeft dat die struik in de weg staat

 4. Herman Says:

  Pardon.???

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links