background

Vrouw gewond bij ongeval op knooppunt Hattemerbroek

Geplaatst op 13 juni 2013 door ADMIN

Hattem – Donderdagavond is een vrouw gewond geraakt bij een ongeval op knooppunt Hattemerbroek. De vrouw vloog uit de bocht en sloeg over de kop en ramde een lantaarnpaal.

Omstreeks tien over acht ontvingen de hulpdiensten de melding van het ongeval op een van de verbindingswegen van knooppunt Hattemerbroek. Het slachtoffer kwam met haar auto over de N50 vanuit Kampen en nam de afslag richting Zwolle (A28). Tijdens deze manoeuvre is de vrouw uit de bocht gevlogen, over de kop geslagen en ramde een lantaarnpaal. Brandweer Zwolle heeft diverse onderdelen van de auto geknipt zodat het slachtoffer uit het voertuig gehaald kon worden. De vrouw is door het ambulancepersoneel behandeld en met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle.

De VOA (Verkeers ongevallen analyse) is ter plaatse gekomen om de toedracht van het ongeval te achterhalen. De verbindingsweg is enige tijd afgesloten geweest.

1 Reacties op dit bericht

 1. Alja stegeman Says:

  Hallo!
  Graag wil ik alle mensen hartelijk bedanken voor de goede en snelle hulp!!
  Zowel de hulpverleners en alle mensen die gestopt zijn en zo goed voor me gezorgd hebben!!
  Allemaal heel hartelijk bedankt!!

  Alleen is het voor mezelf nog niet duidelijk hoe er ongeluk heeft kunnen gebeuren, daarom ben ik eigenlijk op zoek naar meer beelden e.d.

  Groetjes Alja

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links