background

Groteweg Wapenveld gestremd na afbreken tak

Geplaatst op 26 juli 2013 door ADMIN

Wapenveld – Vrijdagmorgen is de brandweer van Wapenveld en Zwolle uitgerukt voor voor een gevaarlijk hangende tak boven de Groteweg. Eerder die ochtend was er al een grote tak afgebroken. Tijdens de zaagwerkzaamheden was het verkeer op de Groteweg tijdelijk gestemd.

Om tien voor half tien ontving de brandweer de melding. Gemeentewerkers die de afgebroken tak hadden zien liggen hadden de brandweer gealarmeerd. De brandweer van Zwolle is ter plaatse gekomen met een hoogwerker omdat een andere tak van de boom ook zou kunnen afknappen. Om bij de gevaarlijk hangende tak te komen moest de brandweer diverse takken van andere bomen wegzagen.

Voor de veiligheid is het verkeer op de Groteweg ruim een uur gestremd geweest.

 

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links