background

Kleine keukenbrand Verlengde Kerkweg Wezep

Geplaatst op 26 juli 2013 door ADMIN

Wezep – Vrijdagavond heeft er een kleine brand gewoed in een woning aan de Verlengde Kerkweg. De brand was snel onder controle. Een persoon is door het ambulancepersoneel nagekeken in verband met rookinhalatie.

Rond tien voor half tien werd de brandweer van Hattem en Hattemerbroek gealarmeerd voor een keukenbrand aan de Verlengde Kerkweg in Wezep. De brand is ontstaan door kortsluiting in een oude koelkast. De buren hebben geprobeerd te brand te blussen en hebben de eigenaar, die nog in de woning was, naar buiten gehaald. De eigenaar van de woning had rook ingeademd en is door het ambulancepersoneel nagekeken. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De brand was vrij snel onder controle. De gealarmeerde brandweer uit Hattem hoefde geen inzet te plegen.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links