background

Man aangehouden voor mishandeling

Geplaatst op 22 juli 2013 door ADMIN

Hattem – De politie heeft zondagmiddag 21 juli een 41-jarige man uit Hattem in zijn woning aangehouden nadat hij een man uit Dalfsen, na een woordenwisseling, had geslagen.

De twee mannen hadden rond 14.00 uur, in de buurt van de jachthaven in Hattem, een woordenwisseling gehad over loslopende honden. De man uit Dalfsen was na de woordenwisseling doorgefietst maar werd even verderop door de Hattemmer opgewacht en geslagen. Na het incident reed de man in zijn auto weg. Aan de hand van de getuigenverklaringen kon de politie hem kort daarna, in zijn woning, aangehouden. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links