background

Brand in plantenbak vakantiepark ’t Loo

Geplaatst op 30 augustus 2013 door ADMIN

’t Loo – Vrijdagmorgen is er brand ontstaan in een plantenbak bij het hoofdgebouw van vakantiepark landgoed ’t Loo. De brand werd ontdekt door een rookmelder in het pand.

Vrijdagmorgen werd de brandweer van Oldebroek gealarmeerd voor een automatische brandmelding op het vakantiepark. Eenmaal ter plaatse bleek dat er daadwerkelijk brand was uitgebroken. De bevelvoeder heeft direct opgeschaald naar middelbrand. Na een verkenning ontdekte de brandweerlieden dat er brand woedde in een plantenbak op het terras aan de achterzijde van het pand. De plantenbak stond deels onder het dak. Door het snelle ingrijpen van de brandweer kon grotere schade voorkomen worden.

De politie heeft het terras afgezet omdat er mogelijk sprake is van brandstichting. Team brandonderzoek van de brandweer zal ter plaatse komen voor onderzoek.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links