background

Brandweer blust smeulende biels op station Wezep

Geplaatst op 26 augustus 2013 door ADMIN

Wezep – Maandagmiddag is de brandweer van Hattemerbroek uitgerukt voor een smeulende spoorbiels op het traject Amersfoort-Zwolle. Mogelijk ging het om een biels ter hoogte van het treinstation in Wezep.

Rond kwart voor vijf kreeg de brandweer van Hattemerbroekde melding van de smeulende biels. Voor de hulpdiensten was het niet duidelijk waar de smeulende biels zich bevond. De brandweerlieden gingen op onderzoek uit en roken een lichte brandlucht bij een van de perrons op het treinstation in Wezep.  Of het om de desbetreffende biels ging is niet duidelijk. Voor de zekerheid heeft de brandweer de biels natgespoten. De treinen ondervonden weinig hinder van de brandweerinzet.

1 Reacties op dit bericht

  1. gerrit Says:

    Waarschijnlijk een sigarettenpeuk???

    Sorry hoor, maar als je geen rook ziet, ga je toch maar even de bielzen blussen.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links