background

Flinke schade na woningbrand Pluutstraat Elburg

Geplaatst op 13 augustus 2013 door ADMIN

Elburg – Maandagnacht is er brand ontstaan in een woning aan de Pluutstraat in Elburg. De woning raakte flink beschadigd door de brand. Een overkapping aan de achterzijde van de woning is volledig verwoest door de brand.

Rond half twee ontving de brandweer de melding van een woningbrand aan de Pluutstraat in Elburg. In verband met de ernst van de melding schaalde de brandweer snel op naar middelbrand. De brand woedde een de achterzijde van de woning. Een overkapping aan de achterzijde van de woning in door de brand volledig in de as gelegd. Op het moment van de brand was niemand aanwezig in de woning. De brandweer heeft wel een konijn dat buiten in een hok zat gered.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is op dit moment niet duidelijk.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links