background

Vrouw sticht brand in woning aan de Azaleastraat Hattem

Geplaatst op 03 augustus 2013 door ADMIN

Hattem – Zaterdagmiddag heeft een vrouw 36-jarige vrouw uit Hattem brand gesticht in haar woning aan de Azaleastraat in Hattem. De brandweervan Hattem moest uitrukken om de brand te bestrijden. De vrouw is aangehouden door de politie.

De brand werd rondkwart voor vijf ontdekt door een vrijwilliger van brandweer Hattem. Hij rook een benzinegeur en zag dat er rook uit het slaapkamerraam kwam. Volgens omwonende had de bewoner van de desbetreffende woning gezegd dat ze haar woning in brand zou steken. Niet veel later kwam er rook uit het slaapkamer. Op het moment dat de brand ontdekt was, was de bewoonster van de woning vertrokken.

Brandweer Hattem en Wapenveld kwamen ter plaatse om de brand te bestrijden. De brandweer het de brand snel onder controle. De politie heeft de bewoonster enkele minuten laten kunnen aanhouden. In de woning is een kleine hoeveelheid drugs en een stroomstootwapen aangetroffen en in beslag genomen.

Enkele maanden geleden heeft de politie in de woning een opgerold. De woningbouwvereniging liet destijds weten dat de bewoners de woning moesten verlaten. De politie en het team brandonderzoek van de brandweer doen onderzoek naar de toedracht van de woningbrand.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links