background

Waterspuitend jongetje mishandeld in Hattem

Geplaatst op 06 augustus 2013 door ADMIN

Hattem – Maandagmiddag 5 augustus is op het Rozenboomspoor, nabij de Magnolialaan, een 8-jarige jongen door een fietser geslagen nadat hij met een waterpistool had geschoten. De politie zoekt getuigen.

De jongen speelde rond 14.45 uur met leeftijdgenoten op het Rozenboomspoor met een waterpistool. Toen een man en vrouw op een fiets voorbij reden spoot hij hen nat. Het tweetal stopte en sprak de jongen aan. Vervolgens heeft de man het jongetje meerdere keren geslagen en geschopt. Na het incident is het duo verder gefietst in de richting van de dijk in de richting van Zwolle.

De politie heeft het incident in onderzoek en is op zoek naar mogelijke getuigen hiervan. Zowel de man als de vrouw zijn tussen de 50 á 60 jaar oud. De man is ongeveer 1.75 meter lang en had wit/grijs haar. Hij droeg een grijs shirt en reed op een witte fiets. De vrouw droeg een rood T-shirt en een bril. Getuigen kunnen de politie bereiken via 0900-8844.

1 Reacties op dit bericht

  1. william Says:

    Natuurlijk mag je er iets van zeggen, maar je hoeft zo’n jongen nog niet te schoppen en slaan.
    Ik hoop dat de man en vrouw gauw gevonden worden.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links