background

Brandweerwedstrijden in Hattem

Geplaatst op 23 september 2013 door ADMIN

Hattem – Zaterdag 28 september strijden diverse brandweerkorpsen uit de veiligheidsregio Noord- en Oost – Gelderland om de eer tijdens de jaarlijkse brandweerwedstrijden. Traditiegetrouw organiseert telkens een ander korps dit evenement, dit jaar is dat Hattem in samenwerking met de afdeling Vakbekwaamheid.

Aanstaande zaterdag gaan in totaal elf brandweerkorpsen de strijd aan. De korpsen trainen deze dag een zo realistisch mogelijk scenario. Tijdens de wedstrijd kunnen alle kerntaken van de brandweer zoals: brand, technische hulpverlening, ongeval met gevaarlijke stoffen en waterongevallen aan bod komen. Om te voorkomen dat de brandweerkorpsen zich kunnen voorbereiden op de wedstrijd wordt de locatie op zaterdagmorgen 28 september bekend gemaakt.

Bent u nieuwsgierig hoe het er aan toe gaat met een brandweerwedstrijd? Kom dan zaterdag 28 september een kijkje nemen. Bij de brandweerkazerne wordt u ingelicht over de juiste wedstrijdlocatie, aldus brandweer Hattem.

De fotograaf van 112Hattem zal uitgebreid verslag doen van de brandweerwedstrijden in Hattem

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links