background

Burgernetactie na woninginbraak Veldweg Hattem

Geplaatst op 11 september 2013 door ADMIN

Hattem – Woensdagavond heeft de politie een burgernetactie opgestart na aanleiding van een twee woninginbraken aan de Veldweg in Hattem. De politie is op zoek naar twee getinte mannen. De mannen hebben geen buit gemaakt.

De inbraken werden gepleegd rond tien uur ’s avonds. Een van de daders is weggefietst in de richting van Hattem. Op de fiets zaten twee kinderzitjes en een windscherm.

De politie is in de van de woning een zoekactie opgestart naar de inbrekers, dit leverde helaas niets op. Na aanleiding van de burgernetactieactie heeft de politie diverse tips ontvangen die onderzocht zullen worden

Tips kunt u melden aan de politie via het nummer 0900-8844.

Klik hier voor het geluidsfragment

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links