background

Flinke schade na ongeval Kamperstraatweg

Geplaatst op 27 september 2013 door ADMIN

Kamperveen – Vrijdagmorgen is een aanrijding onstaan tussen drie personenauto’s op de Kamperstraatweg. Een van de auto’s kwam hierbij in de sloot terecht. Niemand raakte gewond.

Rond kwart over acht gebeurde het ongeval op de Kamperstraatweg ter hoogte van de N50. Een bestuurder die uit de richting van Wezep kwam raakte met zijn vielen in de berm, en schoot bij een stuurcorrectie de andere weghelft op. Hierbij schampte de auto twee tegemoet komende auto’s, en belandde uiteindelijk in een greppel.

Omdat een medewerker van de Koninklijke Marechaussee met een privévoertuig betrokken was geraakt bij het ongeval, doet het Verkeers Ongevallen Analyse van de Koninklijke Marechaussee onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links