background

Meld je aan voor Burgernet!

Geplaatst op 11 september 2013 door ADMIN

Regio – Werk samen met uw gemeente en politie aan veiligheid in uw buurt. Word deelnemer van Burgernet. Hoe meer mensen aan Burgernet deelnemen, hoe groter de kans dat de politie snel een verdacht, of vermist persoon kan opsporen. Op dit moment wordt al 1 op de 10 Burgernetacties opgelost dankzij tips van deelnemers.

Burgernet wordt ingezet bij dringende zaken waarbij een duidelijk signalement beschikbaar is, bijvoorbeeld bij: diefstal of inbraak, doorrijden na aanrijding, beroving of vermiste personen.

Burgernetdeelnemers in de buurt ontvangen van de politie een spraak- of sms-bericht met het verzoek uit te kijken naar een persoon of voertuig. Deelnemers met informatie kunnen rechtstreeks met de meldkamer bellen via het gratis Burgernetnummer 0800-0011. De informatie wordt direct doorgegeven aan politie in de buurt. Help ook mee en meld u vandaag nog aan.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links