background

Gaslekkage na baggerwerkzaamheden aan de Vrijheid in Elburg

Geplaatst op 25 oktober 2013 door ADMIN

Elburg – Donderdagmiddag is door baggerwerkzaamheden aan de Vrijheid een gaslekkage ontstaan. Tijdens het baggeren raakte de machine een gasleiding in een sloot die boven het wateroppervlak liep. De brandweer heeft een noodreparatie uitgevoerd.

Rond kwart voor drie ontving de brandweer van Elburg de melding van de gaslekkage. De melding kwam van de chauffeur die de baggerwerkzaamheden uitvoerde. De brandweer heeft ter plaatse metingen verricht en een nood reparatie uitgevoerd waarna de zaak in overgedragen aan Liander. De netbeheerder is daarna begonnen met het herstellen van de gasleiding. In verband met de veiligheid zaten diverse huishoudens gedurende de reparatie zonder gas en elektriciteit, aldus de netbeheerder.

img_5597

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links