background

Gewonde bewusteloze man aangetroffen op Vijzelpad

Geplaatst op 15 oktober 2013 door ADMIN

Hattem – In de nacht van zaterdag 12 – op zondag 13 oktober rond 00.30 uur werd bij een horecagelegenheid aan het Vijzelpad een 49-jarige man uit Hattem aangetroffen. Hij was buiten bewustzijn en had een grote hoofdwond.

Het slachtoffer werd voor behandeling per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Uit onderzoek onder het publiek van de horecagelegenheid is duidelijk geworden dat de man onenigheid had gehad met diverse personen en dat hij even later op de grond lag. Deze personen zouden er vandoor zijn gegaan. Een nader onderzoek ter plaatse naar het incident is ingesteld.

Getuigenoproep

Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk met deze mishandeling te maken heeft – en nog niet met de politie gesproken hebben – wordt gevraagd contact met haar op te nemen via 0900-8844.

Het onderzoek naar de aanleiding en toedracht van de mishandeling wordt voortgezet.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links