background

Herfststorm zorgt voor veel schade op de Veluwe

Geplaatst op 28 oktober 2013 door ADMIN

Regio – Brandweerkorpsen op de Veluwe zijn maandag druk geweest met honderden stormschade meldingen als gevolg van de zware storm die over het land trok. Diverse wegen raakten versperd door omgevallen bomen.

Brandweer Hattem heeft in totaal acht stormschade meldingen behandeld. Op onder andere de Hessenweg, Vierakker en de Hanze moest de brandweer een boom weghalen die over de weg was gevallen. Op de overige locaties betrof  gevaarlijke hangende tak of bomen die voor een gevaarlijke situatie zorgde.

img_6000

 

Op de Volskuilerdijk in Hattemerbroek waaiden diverse grote bomen om en blokkeerden de weg. Tevens ontstond er een gaslekkage. Liander heeft de lekkage verholpen.

Een aantal grote takken vielen op een auto bij het station in Wezep. Aanvankelijk was er sprake van een ongeval met gewonden, dit bleek niet zo te zijn.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links