background

Kluis in winkel binnenstad Hattem opengebroken

Geplaatst op 14 oktober 2013 door ADMIN

Hattem – Maandagmorgen hebben onbekenden geprobeerd een kluis open te breken in een kledingwinkel aan de Kerkstraat in Hattem. Omdat er mogelijk sprake was van brand is de brandweer gealarmeerd. De politie stelt een onderzoek in.

De medewerkers van de kledingwinkel merkten rond half twaalf, toen zij de winkel binnen kwamen roken zij een brand en brandlucht en alarmeerden de brandweer. Al gauw bleek dat iemand had geprobeerd de kluis in de kledingwinkel open te breken. De daders zouden via de achterkant van het pand zijn binnen gekomen. De inbrekers hebben op een amateuristische manier geprobeerd de kluis open te breken, wat uiteindelijk niet lukte. De dieven vertrokken zonder buit.

De politie onderzoekt de zaak.

img_5016

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links