background

Omgewaaide bomen door harde wind

Geplaatst op 27 oktober 2013 door ADMIN

Zwolle/Wapenveld – Zondagmiddag is de brandweer van Zwolle uitgerukt voor een omgewaaide boom langs de Ruimzichtweg in Zwolle. Niet veel later moest ook de brandweer van Wapenveld uitrukken voor een omgewaaide boom.

Rond vijf voor een kreeg de brandweer van Zwolle de melding van de omgewaaide boom bij de Ruimzichtweg. De boom lag over de rijbaan ter hoogte van de kruising met de Werkerlaan. Tijdens het wegzagen veerde de stam van de boom terug naar zijn oorspronkelijke plek.

img_5718

Om tien voor twee ontving de brandweer van Wapenveld de melding van een omgewaaide boom op een zandweg bij de Kerkstraat in Wapenveld. Aanvankelijk dacht de brandweer dat het om een privéweg ging, echter bleek het te gaan om een tijdelijke weg richting nieuwbouwwijk ‘De Kolk’. De brandweer heeft de boom verwijderd.

 

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links