background

Traumahelikopter ingezet bij eenzijdig ongeval in Nunspeet

Geplaatst op 29 oktober 2013 door ADMIN

Nunspeet – Maandagavond is een man gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Elburgerweg. De auto botste tegen een boom.

Omstreeks tien voor tien ontving de brandweer van Nunspeet de melding van het ongeval op de Elburgerweg net voorbij de brandweerkazerne. De bestuurder van de  blauwe BMW verloor de macht over het stuur en botste tegen een boom.  De bestuurder zat bekneld in het voertuig en moest door de brandweer worden bevrijd. Het ambulancepersoneel riep de assistentie in van het mobiel medisch team dat met de traumahelikopter te plaatse kwam. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Stouwdam heeft het voertuig geborgen.

img_6116


Laat een reactie achter

Laatste melding

Links