background

Aanhoudingen na zware mishandeling Vijzelpad Hattem

Geplaatst op 12 november 2013 door ADMIN

Hattem – De politie heeft dinsdagochtend 12 november, naar aanleiding van onderzoek, twee mannen aangehouden voor de zware mishandeling van een 49-jarige Hattemnaar begin oktober. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

In de nacht van zaterdag op zondag 13 oktober werd de Hattemer bewusteloos aangetroffen op het Vijzelpad bij een horecagelegenheid. Na onderzoek bleek dat de man was mishandeld en werd een onderzoek ingesteld. Daarnaast werden mogelijke getuigen gevraagd om zich bij de politie te melden.

Dinsdagochtend 12 november heeft de politie de mannen, een 19-jarige man uit Wezep en een 26-jarige man uit Hattem, aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling. Beiden zijn na verhoor ingesloten. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit en doet nog verder onderzoek.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links