background

Auto over de kop op de A28 bij Zwolle

Geplaatst op 12 november 2013 door ADMIN

Zwolle – Maandagnacht is een auto over de kop geslagen bij een ongeval op de A28 bij Zwolle. De bestuurder van de auto raakte niet gewond. Een tweede automobilist ging er van door.

Het ongeval gebeurde rond middernacht ter hoogte van parkeerplaats De Marke op de A28 net voorbij Zwolle. Twee auto’s raakte door een onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Een personenauto raakte van de weg, ramde een lantaarnpaal en vloog over de kop. De andere personenauto is er vandoor gegaan. De bestuurder van de over de kop geslagen auto kon zelfstandig uit de auto komen. De man is door het ambulancepersoneel nagekeken maak bleef ongedeerd.

De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

img_7349

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links