background

Hennepdrogerij ontmanteld aan de Maeskamp

Geplaatst op 14 november 2013 door ADMIN

Hattem – De politie heeft donderdagochtend 14 november op de Maeskamp in Hattem een hennepdrogerij ontdekt en ontmanteld. In de drogerij werd ruim 10 kilo aan gedroogde henneptoppen aangetroffen.

De politie kwam de hennepdrogerij na een melding op het spoor. In de woning aan de Maeskamp bleek de zolderverdieping ingericht als droogruimte voor henneptoppen. In totaal lag in de woning ruim 10 kilo aan gedroogde henneptoppen. Dit heeft een vermoedelijke straatwaarde van zo’n 35.000 euro.

De aangetroffen hennep is in beslag genomen en na onderzoek vernietigd. De bewoner is aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De politie maakt proces-verbaal op en doet verder onderzoek

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links