background

Man aangehouden na ongeval op de IJsselallee Zwolle

Geplaatst op 08 november 2013 door ADMIN

Zwolle – Donderdagavond zijn twee personenauto’s met elkaar in botsing geraakt op de kruising van de IJsselallee met de Ittersumallee. Tijdens de hulpverlening bij het ongeval heeft de politie een man aangehouden.

Om tien voor twaalf kregen de hulpdiensten de melding van het ongeval op de IJsselallee. De blauwe personenauto kwam vanaf industrieterrein de Marslanden en zag de zwarte auto die reed over de IJsselallee, over het hoofd. De zwarte personenauto is op de binnenberm tot stilstand gekomen en heeft hierbij een bord geraakt.

Tijdens de hulpverlening bij het ongeval heeft de politie een agressieve man aangehouden. De politie kon niet vertellen of de man betrokken was bij het ongeval.

Beide voertuigen zijn door een berger afgesleept.

img_6807


Laat een reactie achter

Laatste melding

Links