background

Meerdere auto’s betrokken bij ongeval met zwijn in Epe

Geplaatst op 23 november 2013 door ADMIN

Epe – Zaterdagavond zijn meerdere auto’s betrokken geraakt bij een ongeval met een zwijn op de Elburgerweg. Een zwangere vrouw raakte gewond bij het ongeval.

Rond tien over half acht kwam de melding van het ongeval binnen bij de meldkamer. Een personenauto die kwam uit de richting van Epe raakte in botsing met een zwijn die plotseling de weg over stak. Een personenauto uit tegengestelde richting moest plotseling remmen doordat het zwijn op zijn weghelft was beland. Daar dat de auto plotseling moest remmen botste een tweede auto achterop. Omdat de bestuurster van de achterop gebotste auto een zwangere vrouw betrof is zij ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Beide rijbanen raakten door het ongeval versperd waardoor het verkeerd over het fietspad werd geleid. Het zwijn is door jachtopzichters afgevoerd.

img_7821


 

1 Reacties op dit bericht

  1. zwangere inzittende Says:

    Hallo,

    Hier een berichtje van de zwangere vrouw die met de ambulance naar het ziekenhuis is gebracht ter observatie. Na een aantal uren mocht ik gelukkig het ziekenhuis verlaten. Er is niks met de kleine en met mij en de bestuurder gaat het goed. We zijn natuurlijk wel geschrokken.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links