background

Drie gewonden bij ongeval op de Zuiderzeestraatweg in Wezep

Geplaatst op 27 november 2013 door ADMIN

Wezep – Woensdagmiddag zijn drie vrouwen gewond geraakt bij een ongeval op de Zuiderzeestraatweg. De brandweer is ter plaatse gekomen om een van de slachtoffers te bevrijden.

Het ongeval gebeurde om tien voor half zes ter hoogte van de IJsselvliedtlaan. Een personenauto botste vermoedelijk op een andere auto die vermoedelijk stopte voor de verkeerslichten ter hoogte van de A28. Drie inzittenden van de achterop gebotste auto raakten gewond. Bij een van de slachtoffers was mogelijk sprake van nek- of rugletsel.

Doordat het slachtoffer niet gemakkelijk uit het voertuig gehaald kon worden is de brandweer van Hattemerbroek ter plaatse gekomen.    De brandweer heeft het dak van de auto geknipt zodat de vrouw op een veilige manier op een wervelplank gelegd kon worden.

Gedurende het ongeval de de Zuiderzeestraatweg afgesloten. Beide voertuigen zijn afgesleept.

img_7943

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links