background

Drankrijder belandt in sloot langs de A50 bij Hattem

Geplaatst op 26 december 2013 door ADMIN

Hattem – Woensdagnacht is een bestelbus in een sloot belandt langs de A50 bij Hattem. De bestuurder van het voertuig was onder invloed.

Om kwart voor een kwam de melding binnen van een ongeval op de verbindingsweg A50 richting de A28. Een bestelbus kwam uit de richting van Hattem en raakte op de verbindingsweg richting Zwolle van de weg. De bestelbus kwam tot stilstand in de sloot. Bij het voertuig trof de politie een man aan, die aan gaf niet te hebben gereden. Na onderzoek bleek de man toch de bestuurder te zijn van het voertuig. De politie heeft een blaastest bij de man afgenomen waaruit bleek dat de man te veel had gedronken. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

De gealarmeerde brandweer hoefde geen inzet te plegen. Niemand raakte gewond bij de aanrijding.

img_9525

 

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links