background

Gevaarlijke verkeerssituaties door loslopende pony’s Geldersedijk Hattem

Geplaatst op 16 december 2013 door ADMIN

Hattem – Maandagmorgen is de politie druk geweest met het vangen van een aantal losgebroken pony’s. De pony’s liepen in de omgeving van de Geldersedijk en zorgden voor gevaarlijke verkeerssituaties.

Aan het eind van de ochtend kreeg de politie de melding van loslopende pony’s die renden over de groenstrook tussen de Geldersedijk en de parallelweg. Omdat dit voor een gevaarlijke situatie zorgen heeft de politie geprobeerd de pony’s in een hoek te drijven. De eigenaar van het weiland heeft geholpen de pony’s naar het weiland te drijven waar de beesten vandaag kwamen. Het is niet bekend hoe de beesten zijn losgebroken.

img_9123

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links