background

Hattemer aangehouden op verdenking van inbraak in jongerencentrum

Geplaatst op 29 december 2013 door ADMIN

Hattem/Wapenveld – Op zaterdagmiddag 28 december is een 23-jarige man uit Hattem aangehouden op verdenking van inbraak in een jongerencentrum aan de W.H. van de Pollstraat in Wapenveld.

Op zaterdagochtend 28 december bleek dat er in de voorgaande nacht was ingebroken in het jongerencentrum in Wapenveld. Een ruit was vernield en er waren verschillende soorten audioapparatuur weggenomen. Er werd aangifte gedaan waarna een onderzoek werd ingesteld. Uit dit onderzoek kwam de 23-jarige man uit Hattem naar voren als mogelijke dader. De man is daarop in zijn woning aangehouden op verdenking van inbraak. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links