background

Sieraden gestolen bij inbraak Vijzelpad Hattem

Geplaatst op 24 december 2013 door ADMIN

Hattem – De politie stelt een onderzoek in naar een negroïde man die maandagavond 23 december aan het Vijzelpad werd betrapt in een woning. De verdachte zag nog wel kans om enkele sieraden mee te nemen.

De bewoonster liep omstreeks 22.45 uur even naar buiten en van dat moment heeft de insluiper gebruik gemaakt. Toen de vrouw weer binnen kwam, trof zij de man in de woonkamer aan. Hij ging er vrij snel vandoor, maar had toch kans gezien om enkele sieraden mee te nemen.

De gewaarschuwde politie zocht met meerdere eenheden naar de man waarvan een redelijk signalement bekend was. Hij wordt op 40 jaar geschat, heeft een iets gezet postuur, kort zwart haar en acneachtige littekens in zijn gezicht. Hij was in het donker gekleed. Hij werd niet aangetroffen en tips over de man zijn welkom op 0900 – 8844. Anoniem bellen kan ook via 0800 – 7000.

1 Reacties op dit bericht

  1. gerrit Says:

    Tegenwoordig beter voor eigen rechter spelen.

    Anders weet je zeker dat die persoon zijn straf ontloopt en je ziet je spullen nooit weer.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links