background

Arrestatieteam doet inval bij woning in Veessen

Geplaatst op 16 januari 2014 door ADMIN

Veessen – Donderdagmiddag heeft het arrestatieteam een inval gedaan bij een woning aan De Stege. Bij de inval is een man aangehouden.

Aan het eind van de morgen kwam de politie ter plaatse bij de woning aan De Stege in Veessen. Volgens de politie dreigde de man in de woning zichzelf iets aan te doen.  De politie heeft de situatie bevroren tot dat het arrestatieteam te plaatse was. Allereerst heeft de politie met een onderhandelaar geprobeerde de man uit de woning te krijgen, hier gaf de man geen reactie op. Vervolgens heeft het arrestatieteam de man uit de woning gehaald.

De GGZ zal de psychische gesteltheid van de man beoordelen.

img_0727


 

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links