background

Kind gewond na aanrijding op zebrapad Dorpsweg Hattem

Geplaatst op 22 januari 2014 door ADMIN

Hattem – Woensdagmorgen is een kind gewond geraakt bij een ongeval op de Dorpsweg in Hattem. Het kind werd op het zebrapad aangereden door een personenauto.

Om vijf voor half negen gebeurde het ongeval op de Dorpsweg ter hoogte van basisschool Het Palet. Het kind stak het zebrapad over richting de basisschool en werd daar aangereden door een personenauto. De bestuurder van de personenauto zag het kind vermoedelijk over het hoofd. Het kind is de school binnen gebracht in afwachting van de komst van de ambulance.

Het kind is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

1 Reacties op dit bericht

  1. Berend Says:

    Misschien kunnen de ouders die de kinderen met de auto brengen ook eens rekening houden met de fietsers. De auto’s worden te pas en te onpas maar geparkeerd op de Dorpsweg. Lijkt me ook niet echt veilig. Ook een aandachtspunt. Uiteraard moet er wel rekening gehouden worden met de snelheid op de Dorpsweg.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links