background

Aanrijding tussen auto en lijnbus op IJsselallee Zwolle

Geplaatst op 18 februari 2014 door ADMIN

Zwolle – Dinsdagavond heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een lijnbus op de IJsselallee. Niemand raakte gewond bij de aanrijding.

Rond vijf voor half elf  ’s avonds ontstond de aanrijding op de kruising van de IJsselallee met de Reysigerlaan in Zwolle. Een lijnbus kwam vanuit de Reysigerlaan en wilde het kruispunt oversteken naar de Hanzelaan en kwam in botsing met de personenauto. De personenauto kwam tot stilstand in de middenberm. De inzittenden van de personenauto zijn nagekeken door een ambulanceverpleegkundige. Geen van de inzittenden raakte gewond bij de aanrijding.

Door de aanrijding was de IJsselallee in oosterlijke richting afgesloten. Het verkeer moet omrijden via de Vrouwenlaan.

img_2581

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links