background

Brandweer reinigt wegdek na ongeval met geldwagen Apeldoornsweg Hattem

Geplaatst op 17 februari 2014 door ADMIN

Hattem – Maandagmorgen is een personenauto in botsing gekomen met een geldwagen op de Apeldoornseweg in Hattem. De personenauto liep flinke schade op. De brandweer heeft het wegdek gereinigd.

De aanrijding gebeurde rond tien uur op de kruising Apeldoornsweg met de Kastanjelaan. De personenauto wilde vanaf de Kastanjelaan de Apeldoornseweg oprijden en kwam hierbij in botsing met de geldwagen. Diverse politie eenheden kwamen met spoed ter plaatse omdat het niet duidelijk was of het om een bewuste actie ging. Hier was echter geen sprake van. De personenauto raakte zwaar beschadigd. De geldwagen hield lichte schade over aan de aanrijding. De brandweer is ter plaatse gekomen om het wegdek te reinigen.

De personenauto is afgesleept door een berger. De geldwagen kon zijn zelfstandig zijn weg vervolgen.

img_2532

 

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links