background

Motorrijder gewond na ongeval Zuiderzeestraatweg Hattem

Geplaatst op 15 februari 2014 door ADMIN

Hattem – Zaterdagmorgen is een 25-jarige motorrijder gewond geraakt bij een ongeval op de Zuiderzeestraatweg in Hattem. De motorrijder kwam in botsing met een personenauto met daarachter een aanhanger.

Het ongeval gebeurde om vijf voor negen op de kruising Zuiderzeestraatweg met de Oostersedijk. De 25-jarige motorrijder uit ’t Harde wilde een personenauto met daarachter een paardentrailer inhalen. Op dat moment sloeg deze combinatie net linksaf en werd de motorrijder geraakt. Deze kwam hierbij ten val en raakte buiten bewustzijn. De motorrijder is door het ambulancepersoneel behandelend en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. De motorrijder hield een hersenschudding en een gekneusde pols over aan het ongeval.

De gealarmeerde traumahelikopter hoefde niet ter plaatse te komen. De verkeersongevallen analyse van de politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Update 16/02: Informatie toegevoegd na aanleiding van persbericht politie

img_2485

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links