background

Overval op cafetaria Assendorperstraat Zwolle

Geplaatst op 19 februari 2014 door ADMIN

Zwolle – Dinsdagavond is een overval gepleegd bij een cafetaria De Dolfijn aan de Assendorperstraat. De politie onderzoekt de zaak.

Daarbij werd hij bedreigd met een handvuurwapen, waarbij geld werd geëist. De overvaller ging er onverrichter zake vandoor en rende de Assendorperstraat in, in de richting van de Dominicanenkerk. De overvaller is een getinte man van 1.80 meter lang en spreekt goed Nederlands met een ‘buitenlands’ accent. Hij was gekleed in een donkere jas met capuchon en hij had zijn gezicht bedekt. Daarbij waren alleen zijn ogen zichtbaar.

Enkele weken geleden vond ook al een overval plaats bij een cafetaria aan de Assendorperstraat. De dader van deze overval is nog niet aangehouden.

Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk met deze overval te maken heeft – en nog niet met de politie gesproken hebben – wordt gevraagd contact met haar op te nemen via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven aan 0800-7000.

img_2649

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links