background

Dode en zwaar gewonde bij ernstig ongeval op de A50 bij Epe

Geplaatst op 11 februari 2014 door ADMIN

Epe – Dinsdagmorgen heeft een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de A50 tussen Zwolle en Apeldoorn. Hierbij kwam een vrouw uit Zwolle om het leven. Een man raakte ernstig gewond. De snelweg was enkele uren afgesloten door het ongeval.

Het ongeval gebeurde rond kwart over acht net voorbij afslag Heerde Zuid. Door een onbekende oorzaak raakten vijf personenauto’s met elkaar in botsing. De inzittenden van een van de auto’s, een man 26 jarige man uit Groningen en een vrouw 24-jarige vrouw uit Zwolle, raakten ernstig gewond. Een traumahelikopter is ter plaatse gekomen om het ambulancepersoneel te assisteren. Beide slachtoffers zijn moet spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. De vrouw is later aan aan haar verwondingen overleden.

Door het ongeval is de snelweg enkele uren afgesloten geweest. De politie heeft het verkeerd rond de op- en afritten begeleid.

De politiehelikopter is ter plaatse gekomen om overzichtsbeelden te maken van de ongevalslocatie. De Verkeers Ongevallen Analyse onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Update 15.50u: Informatie toegevoegd na aanleiding van persbericht politie

img_2200

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links