background

Auto te water in Rouveen; dode en zwaar gewonde

Geplaatst op 16 maart 2014 door ADMIN

Rouveen – Op de Stadsweg vond in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 maart een ernstig eenzijdig verkeersongeval plaats. Een personenauto raakte door nog onbekende oorzaak te water. Daarbij is de bestuurder, een 19-jarige jongen uit Krimpen aan den IJssel, overleden. Een tweede inzittende, een 16-jarig meisje uit dezelfde woonplaats, ligt in zeer kritieke toestand in het ziekenhuis.

Omstreeks middernacht kreeg de meldkamer bericht over een voertuig te water. Ter plaatse lag een personenauto op zijn kop in de vaart. Politie en brandweer wisten twee inzittenden uit de auto te halen. Voor hen werd het mobiel medisch team opgeroepen. Beide slachtoffers waren niet aanspreekbaar en zijn in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Een duikteam van de brandweer heeft nog enige tijd gezocht naar mogelijk andere slachtoffers, maar die werden niet aangetroffen.

De verkeersongevallen analyse van de politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

img_3537

1 Reacties op dit bericht

  1. HATTEM Says:

    De bestuurder(19) van de auto is dood, en het meisje (16) ligt nog in het ziekenhuis las ik net op rtvoost.nl

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links