background

Wapenvelder met harddrugs op zak aangehouden in Hattem

Geplaatst op 23 maart 2014 door ADMIN

Hattem – Een 19-jarige man uit Wapenveld is in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 maart aangehouden op parkeerplaats De Bleek, omdat hij harddrugs in zijn bezit had.

Even na middernacht zagen surveilleerden agenten twee auto’s met jongeren staan op de parkeerplaats. Bij controle van de inzittenden leken de meesten onder invloed van drugs te zijn. Op vragen gaven zij toe eerder die avond harddrugs te hebben gebruikt. De bestuurders van de twee auto’s werd daarop een proces-verbaal voor rijden onder invloed aangezegd. Bij verdere controle bleek één van de jongeren, de jongeman uit Wapenveld, harddrugs bij zich te hebben. Hierop werd hij aangehouden en voor nader onderzoek meegenomen naar het bureau.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links