background

Woonboerderij verwoest door uitslaande brand in Staphorst

Geplaatst op 21 maart 2014 door ADMIN

Staphorst – In de nacht van donderdag op vrijdag is een woonboerderij volledig verwoest door een grote uitslaande brand. Twee personen raakten gewond.

Rond tien over drie ’s nachts brak er brand uit bij een woning aan de Geerligsland in Staphorst. Brandweerkorpsen uit de wijde omgeving werden opgeroepen op de brand te bestrijden. De brandweer heeft naastgelegen woningen nat gehouden zodat het vuur niet kon overslaan. Rond half vijf ’s morgen gaf de brandweer het vuur meester. Twee personen zijn ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Over de verwondingen is niets bekend.

Over de oorzaak van de brand is op dit moment niets bekend.

img_4048


 

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links