background

Arrestatieteam ingezet na schietpartij Buxtehudestraat Zwolle

Geplaatst op 26 april 2014 door ADMIN

Zwolle – Vrijdagavond is een schietpartij gepleegd aan de Buxtehudestraat in Zwolle. Hierbij is een persoon gewond geraakt, deze meldde zich in de loop van de nacht in het ziekenhuis.

De politie heeft met meerdere eenheden en een helikopter uitgekeken naar de daders. Des ondanks de grote zoekactie heeft de politie de dader niet kunnen vinden. De omgeving van het schietincident is ruim afgezet in verband met eventuele sporen.

De politie heeft het beeld dat er ruzie is ontstaan tussen een groep van tien tot vijftien personen, waarbij een beperkt aantal personen schoten hebben gelost. In de directe omgeving werd door de politie een ten minste één kogelhuls aangetroffen. In de loop van de nacht heeft zich een persoon gemeld in het ziekenhuis met verwondingen.

Omdat het vermoedden bestond dat de verdachte van de schietpartij zich bevond in de woning is een arrestatieteam ingezet om de man aangehouden. Na een inval van het arrestatieteam bleek er niemand aanwezig te zijn in de woning. Zover bekend heeft de politie geen aanhoudingen verricht.

De politie is opzoek naar getuigen van het incident, zodat er een duidelijker beeld ontstaan over wat er zich die avond heeft afgespeeld. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie op 0900-8844.  Als u anoniem wil blijven, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Update 12.00u: Informatie toegevoegd na aanleiding van persbericht politie

img_6971

 

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links