background

Brandend bankstel verwoest stacaravan in Wezep

Geplaatst op 16 april 2014 door ADMIN

Wezep – Een stacaravan op camping De Heidebeek is woensdagmiddag verwoest door een brandend bankstel. Niemand raakte gewond bij de brand.

Aan het begin van de middag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een brand op de camping aan de Engelandsweg in Wezep. Diverse omstanders en de politie hebben de ramen en deuren van de stacaravan gesloten zodat er geen zuurstof bij de brand kon voorkomen. Hierdoor is voorkomen dat de brand uitslaand werd. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van flinke rookontwikkeling. De ter plaatse gekomen brandweer heeft de brand snel geblust.

De brandweer van Hattemerbroek werd geassisteerd door de brandweer van Oldebroek. Volgens de brandweer is de brand ontstaan bij een bankstel.

img_5566

 

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links