background

Brandstichting in loods Rondweg Wezep

Geplaatst op 23 april 2014 door ADMIN

Wezep – Woensdag is er brand uitgebroken in een leegstaande loods aan de Rondweg in Wezep. Volgens de politie is er sprake van brandstichting.

De brandweer van Hattemerbroek werd aan het begin van de middag gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Zuiderzeestraat brand in Wezep. Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om bleek dat er brand woedde in een leegstaande loods langs de Rondweg, nabij de Erika Terpstrahal. De brandweer moest het toegangshek van het terrein forceren om bij het pand te komen.

In het loods woedde een brand in de motor van een roldeur. De brandweer is enige tijd bezig geweest met blussen. De eigenaresse van de pand liet weten dat er binnenkort een nieuwe onderneming wordt gevestigd in het pand.

De brandweer trof in het pand voorwerpen aan die duiden op brandstichting. De politie wil daarom graag in contact komen met getuigen van de brandstichting. Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

img_6290

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links